book thassos hotel book now

Καλωσορίσατε στην ιστοσελiδα της ΘΑΣΟΥ

Καλοσωρίσατε σ’ένα από τα παραδεισένια νησιά που σκόρπισαν οι Θεοί στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου,τη Θάσο.

Το νησί με τις ατέλειωτες ακρογιαλιές,όπου το πεύκο ακουμπά το αφρισμένο κύμα της καταγάλανης θάλασσας παρασύροντάς ‘το σ’ένα ξέφρενο κι ατέλειωτο χορό.
Το πράσινο σμαράγδι του Βορείου Αιγαίου με την μεγάλη ιστορία και την κοσμοπολίτικη τουριστική κίνηση.
Η Θάσος απέχει 6,5 ν.μ. από την Κεραμωτή και 12 ν.μ από την Καβάλα.Η σύνδεση με φέρι μπόουτς και ιπτάμενα δελφίνια εξασφαλίζουν από Καβάλα, Κεραμωτή , τακτική συγκοινωνία.
Σε μικρή απόσταση από το διεθνές αεροδρόμιο της Καβάλας, ξεδιπλώνονται μπροστά σας απέραντες παραλίες, πανέμορφοι παραθαλάσσιοι οικισμοί και παραδοσιακά γραφικά χωριά στα ορεινά, σε μια πλήρη αρμονία χρωμάτων και αισθήσεων.
Στη Θάσο οι διακοπές είναι αξέχαστες.
Το χαμόγελο της Θασίτικης φιλοξενίας, φέρνει στο μυαλό του κάθε επισκέπτη παλιές καλές εποχές.
Υπάρχει δυνατότητα για πολλές επιλογές,σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Δίπλα στο κύμα, γραφικές ψαροταβέρνες με θαλασσινούς μεζέδες.
Στα μεγάλα πλατάνια των ορεινών χωριών, χίλιες νοστιμιές και γλυκό καρυδάκι., σύκο και πευκόμελο με κερύθρα.
Αρχαιολογικοί χώροι με μνημεία του παρελθόντος από την προϊστορική εποχή, δηλώνουν ανάγλυφα την μεγάλη ακμή του νησιού στο πέρασμα των αιώνων.
Σκαρφαλωμένα μοναστήρια στον βράχο, εγκαταλειμμένοι πύργοι των Ενετών και οικισμοί που φέρνουν πάνω τους ,την ιστορία των Θασίων.
Και το βράδυ διασκέδαση για όλους. Τα μπαράκια σε κάθε γωνιά στη Θάσο και κάθε παραλία ,προσφέρουν δροσερά κοκτέιλ και ξέφρενους ρυθμούς μουσικής, η παραδοσιακή ταβέρνα με την Ελληνική κουζίνα και τις ντόπιες συνταγές ,μαγειρεμένα με Θασίτικο ελαιόλαδο και ζωντανή μουσική για τους λάτρεις του ρεμπέτικου και καλού ελληνικού τραγουδιού,κλείνει το πάζλ της νυχτερινής διασκέδασης.

book thassos hotel booking now