book thassos hotel book now

Pension – MARINA (Ενοικιαζόμενα δωμάτια)

PICT1450Μαθιαντώνη Ελένη – Μαρίνα
Τηλέφωνο: 2593041249
Τηλέφωνο 2: 2593031384
Κινητό: 6977160045
Θάσος το βορειότερο νησί του Αιγαίου,απέναντι ακριβώς απο την πόλη της Καβάλας και το δέλτα του ποταμού Νέστου.Καταπράσινη ,με τις πανέμορφες παραλίες της και τα γραφικά της χωριουδάκια να μοιάζουν με πίνακα μεγάλου ζωγράφου.Αυτή είναι η Θάσος, που η ιστορία της έρχεται απο τα βάθη των αιώνων,άλλοτε ως Ηερίη,ως Αιθρία .Αερία,αλλά με επικρατέστερο το Θάσος,απο το όνομα του γιού του βασιλιά των Φοινίκων.
Η πανσιόν «Μarina» είναι χτισμένη μπροστά στη γραφική παραλία των Κοινύρων Θάσου και απέναντι από το ομώνυμο νησάκι , σε ένα χώρο κατάφυτο από λουλούδια και  δέντρα! To συγκρότημα αποτελείται από  7 δωμάτια , όπου μπορούν να φιλοξενηθούν 2-3 άτομα , διαθέτουν μπάνιο , ευρύχωρο μπαλκόνι, τηλεόραση, δορυφορικά κανάλια, κλιματιστικό , μικρή γκαζιέρα , ψυγείο και χώρο στάθμευσης.
Επιπλέον υπάρχει κοινόχρηστη αίθουσα με τηλεόραση και σαλόνι-τραπεζαρία, καθώς και βεράντα με θέα τη θάλασσα.
Λειτουργεί από  Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο και σας προσκαλεί να την επισκεφτείτε και να απολαύσετε την άψογη φιλοξενία της.
Ξεκινώντας από τη «Marina» μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλες τις φημισμένες ακρογιαλιές του νησιού.  Η πιο γνωστή παραλία, ο Παράδεισος, απέχει μόλις 2 χ.μ.
Οι ιδιοκτήτες της πανσιόν ΜΑΡΙΝΑ,σας υπόσχονται αξέχαστες διακοπές.-

book thassos hotel booking now