Εκπτωτικη Καρτα


Η Thassos holidays card είναι μια προνομιακή ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ κάρτα με προσφορές-εκπτώσεις από επιχειρήσεις πώλησης παραδοσιακών προιόντων, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, φαγητό, διασκέδαση, κρουαζιέρες, στη Θάσο.Η Thassos holidays card περιέχει επιλεγμένα συμβεβλημένα καταστήματα,καταλύματα και υπηρεσίες (και άλλα που θα προστίθενται), οι προσφορές ή εκπτώσεις των οποίων αναγράφονται μέσα στην ιστοσελίδα www.thassos-holidays.gr αναλυτικά.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ?

Προμηθεύοντας την εκπτωτική κάρτα αφού έχετε συμπληρώσει την σχετική αίτηση που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, ή από εξωτερικούς συνεργάτες μας.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ?

Κοστίζει 10 € και ισχύει από 01/01/2010 έως 31/12/2010

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ?

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, οποτεδήποτε έως τη λήξη της

ΠΩΣ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ?

Επιδεικνύεται την κάρτα στο κατάστημα, προτού εκδοθεί κάποιο παραστατικό.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Ως μέλος της THASSOSHolidays card μπορεί να γίνει δεκτό οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο άνω των 18 ετών συμπληρώνοντας την αίτηση και καταβάλλοντας το ποσό των € 10 (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ) για τα δικαιώματα συμμετοχής στην THASSOSHolidays card και για το χρονικό διάστημα ενός (1) έτους από την ημερομηνία έκδοσης της κάρτας μέλους.
  • Το μέλος θα απολαμβάνει τα προνόμια-παροχές με την επίδειξη της κάρτας μέλους απαραιτήτως στις επιχειρήσεις που είναι συμβεβλημένες με αυτή.
  • Η κάρτα μέλους δεν είναι πιστωτική ή χρεωστική, είναι απολύτως προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Σε περίπτωση απώλειας, το μέλος υποβάλλει νέα αίτηση, καταβάλλει εκ νέου τα δικαιώματα συμμετοχής και εκδίδεται νέα κάρτα με διάρκεια ενός (1) έτους από την ημερομηνία έκδοσής της.

* Αν ενδιαφέρεστε για συνεργασία ως εξωτερικός συνεργάτης για την Thassos holidays card επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα:

Τηλέφωνο: +30 25930 91791
Κινητό: +30 6973541549
Υπεύθυνος: Μανώλης Βασίλειος

My Fieldset
  1. (required)
  2. (valid email required)
 

eXTReMe Tracker