book thassos hotel book now

studios – MANOLIS

manolis10

Σκάλα Καλλιράχης θάσος
Πρόσωπο επαφής: Πουτούρης Μανώλης
Τηλέφωνο: 2593091841
Κινητό: 6948835881
TΟ καταπράσινο νησί της Θάσου – νησί των Σειρήνων κατά τη μυθολογία – αναδύεται από τα γαλάζια κύματα για να στολίσει το Βόρειο Αιγαίο.
Είναι ένα νησί με ιστορία και παράδοση που γοητεύει τον ταξιδιώτη με τις φυσικές ομορφιές του, την εναλλαγή του γαλάζιου και του πράσινου που κυριαρχούν σε ολόκληρο το χώρο.
Έχοντας τα Manolis studios σαν αφετηρία μπορείς να εξερευνήσεις τη Θάσο και να απολάυσεις τις πανέμορφες ακρογιαλιές του νησιού.
Τα Manolis studios , στην Σκαλα Καλλιράχης Θάσου, μπορεί να ‘ναι για εσάς ένας χώρος φιλοξενίας που θα σας ανταμείψει με τις ανέσεις του και την υψηλή ποιότητα παρεχομένων υπηρεσιών και θα κάνει την επίσκεψή σας στο νησί της Θάσου μία ανεπανάληπτη εμπειρία.
Οικογενειακή ατμόσφαιρα,φιλικό περιβάλλον, μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση καθ΄όλη τη διάρκεια,που θα σας ενθουσιάσει!
Επιλέγοντας τα Manolis studios  για τις διακοπές σας, ενα φιλικο και ήσυχο περιβάλλον σας περιμένει!

Το συγκρότημα περιλαμβάνει 8 στούντιος των δύο, τριών ατόμων, με πλήρη εξοπλισμό, κουζίνα, ντουζ, WC, τηλεόραση, κλιματισμό και σεσουάρ μαλλιώνκαι 2 διαμερίσματα ,πλήρως εξοπλισμένα.

Ο αύλιος χώρος που εφάπτεται με τη θάλασσα είναι ιδανικός χώρος για ξεκούραση,δροσιά και καλοκαιρινή διασκέδαση!Πολύ κοντά μας υπάρχουν super markets,καφέ, φημισμένες ψαροταβέρνες και μπαράκια για τη διασκέδασή σας.
Οι ιδιοκτήτες του manolis studios,σας υπόσχονται αξέχαστες διακοπές.-

Ανοικτά όλο το χρόνο.
Απο 15 Σεπτέμβρη έως 30 Μάη οι τιμές για τα studios είναι 30 Ευρώ την ημέρα. Η έκπτωση παρέχεται στους κατόχους της εκπτωτικής κάρτας THASSOSholidays.

book thassos hotel booking now